Over mij

Jeanette Boerman

Ik ben Jeanette Boerman en geboren in 1970. Ik ben getrouwd, ben moeder van 2 kinderen en woon en werk in Lelystad.

Ik heb ik mijn leven verschillende banen gehad maar centraal stond en staat het werken met mensen. Mensen hebben me altijd geboeid; hoe komt het nou dat mensen zijn zoals ze zijn, dat ze doen zoals ze doen? Wat maakt dat de één (ogenschijnlijk) flierefluitend door het leven gaat en de ander zuchtend van dag tot dag leeft? Hoe komt het dat de één succesvol is en de ander teleurstelling op teleurstelling te verwerken krijgt?

Ik heb ruim 7 jaar gewerkt in een justitiële jeugdinrichting en kwam daar in aanraking met allerlei problematiek, zowel op justitieel vlak als op het vlak van de zorg. Ik werkte met jongeren die opgegroeid waren in een verstoorde thuissituatie en/of woonomgeving met diverse gedragsstoornissen en psychische stoornissen tot gevolg.

Op dit moment begeleid ik, naast mijn werk als therapeut en coach, mensen met schizofrenie.

 

Mijn praktijk heeft de naam LEEF! gekregen. Ik roep je op dat te doen; LEEF!

Ga niet bij de pakken neerzitten als er zich problemen aandienen, maar zie ze als een uitdaging die je kunt overwinnen. Het getuigd juist van kracht als je het probleem durft aan te pakken. Van daaruit kan je jezelf ontwikkelen, groeien en (weer) volledig leven.